مواد لازم:
-آرد:3 پیمانه
روغن مایه:2 قاشق غذا خوری
شکر:3 قاشق غذا خوری
آب ولرم:1 و 1/4 پیمانه
تخم مرغ :1عدد
کنجد مقداری
خمر مایه:۱ قاشق غذا خوری

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را با ۱/۴ آب ولرم و ۱ قاشق شکر بذارید تا پوف کنه تقریبا ۱۵ دقیقه کافی‌ هست
بعد با تخم مرغ خوب هم بزنید و با بقیه آب و شکر مخلوط کنید
و آرد رو اضافه کنید همچنین روغن رو
خوب ورز بدید تا یک خمیر یک دست , به دست بیاد
چون سایز تخم مرغ‌ها هیچوقت یکی‌ نیست برای همین ممکن خمیر کمی‌ شل باشه
میتونید از ۱تا ۳ قاشق آرد استفاده کنید
این خمیر کمی چسبندگی داره پس ارد زیاد اضافه نکنید که باعث میشه نونتون سفت بشه
بعد روی خمیر رو با حوله[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بپوشانید و بذرید یک جای گرم به مدت ۱ ساعت تا حجم خمیر ۲ برابر بشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خمیر رو به 7-8 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو به 2 قسمت تقسیم کنید و نوار‌های باریکی درست کنید و هر ۲ تا نوار باریک رو به هم بپیچید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و سرشون رو به هم بچسبانید
بعد خمیر رو بکنید تو آب تا خیس بشه و فرو کنید توی کنجد
من گرفتم زیر شیر آب
این قسمت کمی‌ سخت هست و دقت و حوصله می‌خواد بعد بذارید توی سینی فر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بذارید داخل فر که از قبل روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده بودید به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی‌ که روی نون‌ها طلایی‌ بشه